Jump to content
Bless Gaming Forums

Remmy`

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Remmy`


  1. uz man acc (Ameno) nau atnakuši nekādi 100 bonusi

     

    un tagat man uz acc ir tikai 207 bonusi nevis 307 ka butu jabut

     

    man naubijusi nekadi 237 bonusi ka tu rakstiji (esceng)

     

    tas ir kautkāds gļuks no servera ka man nau atnākuši bonusi....


  2. Tatad man bija pietiekami bonusu un es ar account mansbk (bonusi 489) pirku great dragon boots +all bet aizmirsu ka man ir pilna banka uz shi akaunta un izmeta pazinojumu error parsing bonuses, please contact our forum karo4e ko man tagad darit? kka pazaudet 489 bonuses ari negribas .... varbut man iznemt itemus no bankas ar mg vai kaa nezinu ko darit...


  3. Heh, ne man vienigajam ta ir gadijies ... tikai tagad mans SM ar kuru neesmu sen spelejis ir iekjeris autoban, delj debilas servera kljuudas ?! (ja ta to var nosaukt) protams ka toreiz rakstiju par savu BK visiem bija po*uj :D Es uzskatu ka ir bezjegaa cilvekiem likt ip ban, ja vien vinji reali neizmanto cheats (frap ka pieradijums, kas ir minets viena no noteikumiem ... ), es doamju ka "godigajai" administracijai vajadzetu parbaudit sava anticheata darbibu pie nestabila neta, tas ir pie nestabilas ip adreses un tad tikai dzit kkadu sviestu "mes nevaram zinat vai tu tiesham kko nelieto!" vot ta luk!

     

    P.S. Zinu ka tapat netikshu uzklausits :D Bet vismaz, lai citi lautinji zina cik objektivi, kas seit tiek vertets un parbaudits. Cilveki jusu viedokli un domas seit ir kakjim zem atses !! Tapat ka panem un iedod banu par "qweqwe" (es taja momenta speleju ar 2 klaviaturam, pareizak 2 civleki un abi edam hp gribu rakstit ieksha bet 4oms rija hp, aj bet lai nu paliek ne par to tagad ir runa)


  4. Tur nav nekads sakars ar dzelziem :D :D :D Taa ir operetajsistema programmatura kas darbina tos dzelzus.... ja iespejams negvelzt par to ko nezin tad labak nevajag .... ja tev nav AVG tad tev ir kkas ierubits kas tiek uzskatits par cheats ... piemeram es pat isti nezinu iespejams pie vainas tas ka win ir 64 bitu versija ... jo daudzas speles neiet tieshi delj 64 bitu verisjas jo tai nav sho spelu atbalsta ...


  5. lai kaujas kā saka pliki :D i šovs un lai sapērkas lorenciā humpalas sev, un bez wingiem, aidāāa :D Galvenais lai ir fun, ne uz džīvību un nāvi!

     

    Kaktusam ir pareiza pieeja :)


  6. visiem nedod..

     

    Tad noteikti tu pienaci pie ta golda velaak, SM tikai sakuma t6ev var konkuret uz dmg pec tam kad +5 mazak hp paliek SM var kranam galu pasukat tikai :)


  7. ispejams ka punkti pieskaitas visiem kas sit vinju ... Ja Goldu kads pirms tam ir sacis sist un tu tikai pec tam tad tas box vsp nevienam nepieder :) Es nesaprotu ko tu tik loti brec par tiem SM tak atskaldi vinjus!!!!!


  8. Administracija! Joprojam ir sekojosa lieta ka servera majaslapa nav aglu valoda, to izlabot ta ka nebutu nekada liela problema ... tas ari piesaistitu serverim vairak speletajus atliktu tikai pieteikt serveri attiecigajos topos un serverii speletaju piepludums butu acimredzams, arzemniekiem tapat naudu nav kur bazt un jums ta bus iespeja guut papildus daudz lielaku pelnu!

     

    P.S. Ja vien vispar kads no administracijas prot pietiekosha limenii anglju valodu.


  9. Ideja neslikta, bet labak varetu ieviest kko interesantu pasha spele, lai nav vienmulsh tizls ka4 tikai.

    Piemeram ir ideja PVP events .. sadala grupas no x lidz xx resiem un aiziet, balvas kaut vai 10 blesu (pilnigi vienalga).

    Speletaji tiek sadaliti savu resu kategorijas un norit cinja lidz 2 uzvaram (protams ietveru vel ka visiem jabut vienadi apgerbtiem, tas butu pirmie items kurus var nopirkt veikalos, tas pats attiecas ar uz ierochiem, lai +all setu ipashnieki neklape visus ka sunjus :) ringus un wings var dabut katrs tapec tie nebutu tik butiski)

     

    Redzeju cik kartigi PIEMERAM notika pedejais horn race, uz admina teikto maigi sakot pusei servera bija galigi pox.... tapec adminitracijai, lietojiet radikalas metodes, ja mudaki nesaprot tad lai 1h atpushas :)

     

    P.S. Necienigus komentarus paturiet pie sevis ;) Ja ir kada interese no administracijas puses mans skype ir pieejams izstastishu visu sikak un detalizetak!


  10. Speleju ari agrak vecaja Bless serveri, MG seit 3 sezonas serveri ir daudz specigaaki, ja nav liikas rokas var normali spelet un skaldit sejas, un tas kas pieder 4 sezonai lai taja ari paliek, neko importet nav nepieciesams ;)


  11. Lielie prieki ja?! RUDIS un Creed jus tapat for ever noobi bijat, esat un busiet ;) Tagad jums ir nedelja laiks lai pieraditu pretejo kamer es nevaru ka4 :)


  12. Man radaas sekojosha probleema, 0:05 mekleju gold +4 un tieku diskonektets no speles ... pec tam aplukoju web un man rada ka man esot bans par paligprogrammu zimantoshanu ... vieniga paligprogramma ko izmantoju ir proxy, lai varu spelet ar netu kuram porti bloketi ... Ja ir iespejams ludzu apskatiet kas tur pa vainu, ja ne tad atputishos no mu nedelju! Pedejas 20 minutes speleju ar parakajiem lagiem varbut tieshi delj ta gameguard noblokeja mani ..

     

     

    P.S. Ja proxy tiek uzksatits par aizliegtu programmu, tad tas jau paliek smiekliigi ...


  13. Da ko visi var chikstet tas ir tikai skils, pieemram mg ar gaion set klapes nost to +5 70 resos ka mazu ezi... Man ir BK un es nesudzos par to ka ir ... tas vnk ir acimredzams ka negribi ka tavu biznesu maigi sakot naxrenize, get real veci nekad viss nenotiks pec tava prata ... aizmirsti to, tev neviens neliedz SM ka4at, uzka4a tos 50 res un klape savu +5 lidz apdirsienam ;)


  14. 1h tas ir apsmiekls, vnk gribat ienemt kamer laiks ir 2h,a patom ja laiku samazina - noturet pili pa 1h tas vieglak par vieglu.... tapec jau ari ta lauzhas lai samazinatu to laiku :D Njaa un rus forums ari jalasa ;)


  15. правила ест дла всех ;)

    все нормално красотка :D

     

    *п.с. думаю что обоих забанят на пару суток, "мои голди" что это?!? Голди там дла всех игроков а не для его тока ....

×
×
  • Create New...