Jump to content
MUX Global Community
BeL4eNaK

Can't run the game? Look Here!

Recommended Posts

Why the hell my main.exe is literally going nowhere? Like after extracing it to any destination - it just fades. Though, my antivirus and firewall are off.

And once i tried to open it from the .rar archive - it shows me this : 

    Cannot open C:\Users\REBELL~1\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.876\main.exe
!   The system cannot find the file specified.
 

XW4IJclRjjo.jpg

Edited by rebellion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i have a problem when am going to start the update server.

Ok, extract the patcher in the folder where you install the full client and the same thing appears.
My computer has no antivirus. In other MU servers I can play, but this is the one that is failing.
I hope you can help me, thank you.

screen02.png

screen01.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

My friend has an issue i've been working for hours to fix without any kind of success... I installed the patch, even installed windows again but the game refuses to connect to update server and won't start. on the debug it says "Unable to connect to remote server" on my computer it works just fine, on his no matter what i do it won't work.. and it all happened yesterday without him doing anything, please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all
iam new in game 
when i start game i cant go to char list 
its drop me into windows with no error massage 
i tried to add you admin in skype but cant find you
my skype id is 
live:8c078127b41f03a8
please help me 
thanks for all

Screen(04_27-18_32)-0000.jpg

Edited by GoldStaR

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, GoldStaR said:

Hi all
iam new in game 
when i start game i cant go to char list 
its drop me into windows with no error massage 
i tried to add you admin in skype but cant find you
my skype id is 
live:8c078127b41f03a8
please help me 
thanks for all

 

try to reinstall game with turned off antivirus

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Pigeon said:

try to reinstall game with turned off antivirus

What about my problem?tryed everything,havent never had that eror

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Krolik said:

What about my problem?tryed everything,havent never had that eror

try same thing, turn off firewall and antivirus, and reinstall game, maybe try to download new installer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Krolik said:

Tryed 5 times,dont have antivirus.

I'll try to find out what it could be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I getting again same eror played 1 day and same again..

 

EDITED: Finded problem fixed again for now..

Edited by Krolik

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Krolik said:

I getting again same eror played 1 day and same again..

 

EDITED: Finded problem fixed again for now..

could you tell us what the problem and way you fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Pigeon said:

could you tell us what the problem and way you fix it?

That error`s  wich i uploaded SS,fixed by deleting webzen global mu,becouse their game guard was blocking muxglobal launcher

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/28/2017 at 7:55 AM, Krolik said:

That error`s  wich i uploaded SS,fixed by deleting webzen global mu,becouse their game guard was blocking muxglobal launcher

 

*Sigh* I feared this. I'm getting the same error, but I'm not gonna delete Global MU Online (Webzen's), that's a deal breaker.

I wanted to play this one simultaneously, shame that cannot be done.

 

This should be added to the first post as it must be a common issue. Try to work on your client, maybe try to make it portable like most of the other MUs.

 

____________________________________________

 

 

EDIT: OK I don't know how the hell but I managed to leave the client in a weird state that allows me to play MUX with GMO, Webzen's MU, installed (I guess somehow it skips GameGuard).

I'm not sure what I did but it went something along the lines of:

  • Installing MUX Global
  • Opening the launcher and letting it update
  • Clicking start and seeing the message.wtf error plus the other launcher popping up in error (I hope this didn't break my GMO installation)
  • Trying to open main.exe, failing because the Mix.bmd file it found was apparently mismatched
  • I may have deleted a file that said GameGuard in the MUX main folder, but I don't remember its exact name
  • Applying the manual patch, which fixed main.exe and it actually booted up! Until it loaded to about 80%, then it hard crashed
  • I suspected this was because of that GameGuard file I deleted so, without uninstalling, I executed the install on top of the existing, patched, installation (yeah, someone tell me why the hell it's not portable, since it doesn't even check if it was installed)
  • Throughout this process, ever since the first time in fact, your custom tray launcher was open all the time, but I have no idea whether it'd be the same had I closed it first

By following that bizarre list of steps and leaving the game in such a weird state due to me just trying to IDK, hack it out, now I can open the game if I open main.exe. Loading it with the Launcher still fails, but I can simply change the settings then go through main.exe.

 

Yeah, I don't know, WTF right back at you. I'm sure I'm going to encounter some kind of problem, either now or when I try to play GMO. When I do I'll give you an update; not that I'll likely try to redo this madness. Cheers :S

 

____________________________________________

 

EDIT 2: Well I've been playing for some hours. What a bizarre experience this server is. Lorencia and Devias were absolutely epic!

Anyway, there was no issue with the game. Incredibly I was able to not only play GMO without issue, but to play it at the same time without either client bitching.

Just please don't update ever again :P

Edited by kuraix
Update on GMO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

can someone help me with this?
The server is not popping out. waited for too long. 
Restart computer(done)
Update(done)
 

Screen(02_27-14_40)-0000.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×